Dataflex

Bij Dataflex helpen we u graag uw potentieel volledig te benutten. We zijn ervan overtuigd dat als een werkplek perfect bij u past, u zich ook op het werk thuis zult voelen. “Feeling at work”, noemen wij dat.

Onze producten hebben de ideale balans tussen functionaliteit, ontwerp en prijs. Maar geen zorgen: ons streven om ergonomische computerwerkplekken te helpen creëren voor ieder budget gaat nooit ten koste van onze toewijding aan kwaliteit.

Kwaliteitsproducten voor iedereen

Wij ontwerpen producten die ergonomie, technologie en werkplekken met elkaar combineren. We noemen ze dan ook ‚ergonomische computerwerkplekaccessoires‘. Het zijn producten voor iedere dag, ieder budget en iedere medewerker: van freelancers tot multinationals en van fabrieken tot banken. En dit alles met vriendelijk advies, uitstekende service en professionele ondersteuning. Aangezien we nooit concessies doen aan kwaliteit, hebben we zelfs internationale erkenning verworven voor onze technische normen en opvallende ontwerpen.

En dat allemaal met maar één doel: u te helpen bij het realiseren van een comfortabele, gezonde en inspirerende werkplek die perfect bij u past.

Gemoedsrust

Wij koesteren de duurzame relaties met onze dealers en partners. Omdat we ons werk serieus nemen, delen we onze kennis en expertise graag met u. We bieden u advies, service en ondersteuning om uw leven makkelijker te maken en u zo volledige gemoedsrust te geven.
Onze ambities

Wij streven niet alleen naar duurzame relaties, maar ook naar een duurzame planeet. We doen er alles aan om altijd transparant te zijn, om te allen tijde integer te werken en om continu respectvol om te gaan met de gemeenschap en het milieu. Voor ons is het dan ook belangrijk om samen te werken met partners die deze ambities delen.

Een partner met ervaring

Wij werken al 30 jaar in deze branche en hebben ons inmiddels ontwikkeld tot specialisten binnen ons vakgebied. Vandaag de dag ontvangen zowel onze technische normen als onze opvallende ontwerpen veel lof. We bezitten zelfs een zeer gewilde ISO-certificering voor onze productontwikkelings-, productie-, montage-, verkoop-, en leveringsprocessen en hebben daarnaast een aantal ontwerpprijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award en de iF Award.

U komt onze producten overal ter wereld tegen bij ondernemingen die investeren in het welzijn van hun medewerkers. Maar niet alleen daar, want we hebben loyale Dataflex-klanten in alle denkbare sectoren: van de uitdagende omgeving van de gezondheidszorg en van de fabricage tot de veeleisende wereld van de luxeproducten en van het onderwijs.
Iets bijzonders nodig?

Wij ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen zodat uw unieke wensen werkelijkheid worden. Zo kunnen we uw bedrijfskleuren toevoegen aan uw product of het product aanpassen aan uw montagewensen. We kunnen zelfs vanaf nul beginnen met een geheel nieuw ontwerp.

De afgelopen decennia hebben we letterlijk duizenden verschillende OEM- en ODM-specials ontworpen. Of we nu een bestaand product voor u aanpassen of een nieuw product met u ontwikkelen, al onze ontwerpers delen onze coöperatieve aanpak. Allemaal werken ze met u samen aan een oplossing die niet alleen uw specificaties vervult, maar hopelijk zelfs uw verwachtingen overtreft.
Persoonlijke oplossingen

Wij noemen onze producten 'ergonomische computerwerkplek-accessoires', omdat ze niet alleen ergonomisch en esthetisch perfect bij uw werkomgeving passen, maar ook aantrekkelijke en hoogstaande technologie gebruiken.

Professionals in iedere sector zweren bij onze oplossingen. Dataflex-producten zijn geschikt voor een breed scala aan uitdagingen, of uw werkplek nu uw eigen huis of een groot kantoor is. Onze producten helpen u om een comfortabele, gezonde en inspirerende werkplek te creëren. En omdat we ons uitgebreide assortiment zorgvuldig hebben gerangschikt, kunt u snel de juiste oplossing vinden.

https://www.dataflex-int.com/nl