Assmann

Traditie en Innovatie

Het verhaal van ASSMANN BÜROMÖBEL GMBH & CO. KG begon in 1939 toen Heinrich Ahsmann de timmerwerkplaats van het dorp overnam. In 1967 had hij het uitgebouwd tot een ambachtsbedrijf met 15 medewerkers. Toen Dieter Ahsmann als algemeen directeur bij het bedrijf kwam en het pand naar de huidige locatie verhuisde, begon ASSMANN uit te groeien tot een industriële onderneming. Tegenwoordig is ASSMANN een toekomstgericht familiebedrijf van de derde generatie in Melle, vlakbij Osnabrück in Nedersaksen. ASSMANN maakt gebruik van de modernste machines om functioneel en liefdevol ontworpen eigentijds kantoormeubilair te vervaardigen dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Managing Partner Dirk Aßmann heeft sinds 1999 met vastberadenheid en met het oog op toekomstige ontwikkelingen leiding gegeven aan het lot van het familiebedrijf. De eisen van de arbeidswereld veranderen immers voortdurend – een uitdaging die iedereen bij ASSMANN graag aangaat. Zowel medewerkers als zakenpartners waarderen het proactieve en solide bedrijfsbeleid, evenals de positieve algemene ontwikkeling.

Het ASSMANN-principe. Goed werk.

Traditioneel verloopt de verkoop uitsluitend via gespecialiseerde kantoormeubelwinkels. In nauwe samenwerking met onze gespecialiseerde partners streven wij ernaar een professionele service aan onze klanten te leveren. Productkwaliteit, tijdige levering en een hoog serviceniveau zijn voor ons prioritaire doelstellingen: van persoonlijk advies tot professionele werkplekinrichting, orderverwerking, levering met eigen vrachtwagens en montage op locatie. Van ontwerp tot realisatie: Wij houden het allemaal voor u in de gaten!

http://assmann.de/